Despre Noi

Bun Venit la Lider Grup Service

LGS este un site auto de comercializare a autoturismelor, cu posibilitate de verificare direct la parcarea de vânzări ce se află în Chișinău, Republica Moldova. La noi veți putea găsi o gamă vastă de mașini importate din Germania, Belgia, Elveția, Franța și multe alte țări din Europa, de asemenea veți puteți găsi automobile oferite direct de dealeri sau vânzători particulari.


Printr-un singur click aveți acces la toate criteriile de căutare precum: marca dorită, modelul, tipul de combustibil, kilometrajul, culoarea, dotările și prețul. În acest mod puteți ușor selecta ceea ce vă doriți cel mai mult, indiferent de visați la o mașină second-hand, la un preț ieftin și avantajos, sau la una totalmente nouă, dotată cu tot ceea de ce aveți nevoie, sau poate la una de oraș, cu un consum minim, sau la una sport, puternică, cu mulți cai putere.

01.

Oferte

Avem o diversitate oferte, care apar pe parcurs, pentru a profita de ele este nevoie să ne urmăriţi cât mai des!

02.

Leasing

Cumpărătorul achită o anumită parte din preţul automobilului (plata iniţială), iar apoi achită lunar o sumă fixă în fiecare lună pentru achiziţionarea integrală a automobilului în decursul unei anumite perioade (termenul de leasing).

03.

Schimb Trade In

Serviciul “Trade-In” este valabil pentru toți clienții noștri care doresc să își înlocuiască mașina veche cu una nouă mult mai performantă și nu doresc să piardă timp cu vânzarea celei vechi.

04.

Support 24/7

Dacă aveţi ceva întrebări puteţi să le oferiţi 24/7!

Informaţie de contact

 Şoseaua Munceşti 161, Chişinău


+373 78 766 664 Oficiul central


Zile de lucru

  • Luni 09:00 – 18:00

  • Marţi 09:00 – 18:00

  • Miercuri 09:00 – 18:00

  • Joi 09:00 – 18:00

  • Vineri 09:00 – 18:00

  • Sâmbătă 09:00 – 14:00

Contactează-ne!

Este ușor dacă alegi LGS, pentru că anume aici te așteaptă mașina visurilor tale.


 

  Doreşti un Automobil?

Contactează-ne!
Compare List
Contactează-ne!